Ingyenes kreditpontos konferencia-Budapest, Helsinki Bizottság2021-11-16 07:29:29

Tisztelt Kolléga!

 

Az ELTE ÁJK Kriminológia Tanszéke, a  Büntető Eljárásjogi és Büntetés-végrehajtási Jogi Tanszéke és a Fogvatartottakat és Családjukat Képviselő Csoport (FECSKE, www.fogvatartas.hu) tagjaként a Magyar Helsinki Bizottság konferenciát szervez „Újrakezdés? Kapcsolattartás és reintegráció a büntetés-végrehajtásban – az elmúlt három év tapasztalatai és kutatási eredményei”  - címmel. A konferenciáért kreditpont jár az ügyvédeknek. Amennyiben szeretné továbbképzésként elismertetni a konferenciát, kérjük, a regisztrációs linken adja meg a KASZ számát.

 

A konferencia fő célja, hogy teret biztosítson a büntetés-végrehajtással foglalkozó szakemberek: kutatók, jogalkalmazók, szakértők valamint érintettek, tapasztalati szakértők részére a független párbeszédre, tapasztalataik megosztására és vitára. Fontosnak tartjuk, hogy az eseményen bemutassuk  a témában releváns, aktuális kutatási eredményeket, valamint a konferencia témájához kapcsolódó reintegrációs szakmai munkát. 

 

A konferenciára 2021. november 19-én, 13:30 és 19:00 óra között kerül sor, az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán (1051 Budapest, Egyetem tér 1-3.), a IV. előadóban. Mellékelten küldjük a konferencia részletes programját.

 

Felhívjuk figyelmét, hogy az eseményen az ELTE járványügyi szabályzatára figyelemmel az orrot és szájat eltakaró maszk használata mindenki számára kötelező, ez alól csak az éppen előadó képez kivételt. A IV. előadóban mód lesz arra, hogy a résztvevőket a járvány helyzetnek megfelelő elővigyázatossággal ültessük le. 

 

Az esemény nem sajtónyilvános és nem készül róla felvétel. Amennyiben szeretnék továbbképzésként elismertetni a konferenciát, kérjük, a regisztrációs linken adják meg a KASZ számukat. 

 

Ha bármilyen kérdése, kérése lenne, akkor állunk rendelkezésére az konferencia@helsinki.hu e-mail címen. 

 

Kérjük, hogy amennyiben még nem tette, ezen a regisztrációs linken jelezze részvételi szándékát legkésőbb 2021. november 16-ig.

 

Üdvözlettel:

 

dr. Moldova Zsófia 

Fogvatartottakat és Családjukat Képviselő Csoport és Magyar Helsinki Bizottság

Vissza